BAG IN BOX®

Installaties bag in box

Naast de ontwikkeling van onze oplossingen voor het bier stellen we ook een gamma van producten voor de verkoop in BAG IN BOX voor.

Voor installaties van 3 tot 90 liters met of zonder koeling bieden onze producten u een bijzonder voordelig alternatief voor de verkoop van wijn of andere dranken in BAG IN BOX.

Deze verpakking beantwoordt aan de markt en aan de aanvraag van de consumenten en de professionals. Daarom hebben de wijnbouwers en de fabrikanten het belang van dit soort verpakking begrepen.  Dat is de enige verpakking met een voortdurende verhoging.

PRAKTISCH, VOORDELIG EN MILIEUVRIENDELIJK beantwoorden onze installaties BAG IN BOX aan de verwachtingen van de meeste veeleisende professionals.

VOORDEEL VAN DE BAG IN BOX  

KEUZE

Aan het begin waren de wijnen in BIB met “kleine wijnen” gepaard. Nu hebben de wijnen in BIB in kwaliteit gewonnen en grote benamingen hebben nu een referentie.  

Om dat te bewijzen hoeft u maar de steeds grotere plaats te kijken die deze wijnen in de afdelingen van de supermarkten, van de handelaars en van de tussenhandelaars nemen.

Het gevolg daarvan is een ruime keuze aan wijnen.

Door onze installaties te kiezen, bent u niet, zoals met de wijnen in vatten, in uw keuze beperkt. 

U blijft vrij van producten te veranderen, wanneer u het maar wilt, volgens uw wensen of uw gerechten. 

KWALITEIT

Onze BIB- steunen, zuilen en droogrekken zijn in roestvrij staal uitgevoerd. Daarom beantwoorden ze aan de strengste normen.  In contact met levensmiddelen zijn onze producten in overeenstemming met de normen van het FAVV.

De betrouwbaarheid en de kwaliteit van onze originele pompen FLOJET en van onze originele connectors VITOP zijn niet meer te bewijzen.

We hebben veel klanten die ze sinds jaren tot hun grote tevredenheid gebruiken.

In tegenstelling met de wijnen in flessen die een keer geopend snel oxideren, werd de binnenzak van de BIB ontworpen om iedere oxidatie te vermijden. Daarom kunnen de wijnen heel lang bewaard worden. Zonder geen enkele contact met de omgevingslucht bewaart de wijn gedurende verscheidene maanden al zijn kwaliteiten.

De meeste wijnen in flessen zijn met kurken uitgerust. Met als gevolg, een ervaring die iedereen al gekend heeft: een kurk wijn. 

Met een BAG IN BOX verpakking zullen jullie dit probleem nooit kennen. 

 PRIJS

Met een startprijs voor een volledige installatie (1 niet gekoelde leiding) aan 269€ bieden onze installaties de beste prijs/kwaliteitsverhouding aan. 

Alle artikelen zijn van hogere kwaliteit. We hebben met onze leveranciers en fabrikanten de beste voorwaarden onderhandeld om jullie al onze installaties tegen zeer aantrekkelijke prijs te kunnen bieden.

De verpakking van de wijn in BAG IN BOX is voordelig. Dat verklaart het succes bij de wijnbouwers en de groothandelaars. Met inhoud tot 10 liter en een verkleind verpakkingsgewicht zijn de vervoerskosten zeer lager dan die van de flessen.

In vergelijking met de vatten zijn deze kosten ook lager want er is geen terugname van lege vatten.

Bovendien is er geen behoefte aan zware en veel plaats innemende stikstof gasflessen en dus ook geen borg.

GEMAKKELIJK EN MILIEUVRIENDELIJK

Wanneer BAG IN BOX leeg is, is het zeer gemakkelijk en snel (in 10 seconden) om een nieuwe BAG IN BOX te openen. Hoeveel tijd hebt u nodig om 13 wijnflessen te openen?

Licht en compact kan onze installatie BAG IN BOX zich plaatsen naar keuze onder de bar, in een reservaat of in een kelner. Een stopcontact is genoeg. 

Dat is dus een heel grote plaatswinst in vergelijking met vatten en stikstof gasflessen.

Dankzij een verpakking in herbruikbaar karton, zo licht als een veertje die geen terugname en geen schoonmaak (in tegenstelling tot de vatten en flessen met borg) vraagt, is de CO2-voetafdruk zeer gunstig.

  • Belgische productie

  • Toegesneden dienst

  • Snelle levering

  • Veilig Betalen

if (ViewBag.CultureName == "fr" && DateTime.Now <= new DateTime(2020,03,13)) { }